Friends

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 19, 2014

~Raya Journey 2014~

Hellooooo...how's ur raya everyone? This year is my first raya as a mum! heheh excited..

This year raya in Klang, Penang & Kedah.

Best nya balik Penang/Kedah setelah berkurun x balik kampung. Khayla and Najib first trip to the north.

4hari in Penang rasa kejap sangat..takde la beraya sangat, banyak berjalan je..

First raya in Klang with in laws.


2nd day raya balik Penang...takde gambar kat Penang pun. ape daaa...Ni kat Pantai Merdeka, Kedah.




Balik dari kampung, weekend pula beraya di rumah my friend kat Putra Heights. 
Geng2 high school aka my fellowship aka bff..

Khayla sgt suka berjalan..asyik kena dukung je. Yang bestnya, dia jenis tak takut dgn orang..rileks je. senang jaga..haha

So, gambar raya ni je la yg ada..tiap2 tahun pun x bergambar sgt time raya2 ni..banyak makan and borak je..